Перла епизод 32 бг аудио

Публикувано на: 29.04.2018

Инджи казва на баба си Сафие, че е бременна. Страстите около скандалната вечер със заминаването на Берк все още бушуват и всички са разстроени, като най-огорчен е Мехмет Фикри, който напоследък е с различно поведение. Епизод 30 Инджи разбира, че Мехмет не е готов за дете и променя първоначалния си план да му каже за бременността си.

Самата Гюлсюн развива бизнес с магазини от известно време. Инджи споделя пред свекърва си, че е бременна и че обмисля да направи аборт. Мехмет и Инджи отиват за един ден на почивка, като Инджи има намерение да сподели новината за бременността си.

Инджи е на почивка с другите млади, но дали неразположението й ще предизвика изненада у другите Тарък и Гюлсюн се завръщат от Италия и са приветствани от всички.

Епизод 26 Ахмет и Зейнеп задълбочават своята перла епизод 32 бг аудио и това става съвсем очевидно, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си ресторант. Инджи разбира, че Мехмет не е готов за дете и променя първоначалния си план да му каже за бременността си!

Цялото семейство масов градски транспорт пловдив работно време занимава с драмата, възникнала от решението на Ахмет да напусне Шереф.

Инджи разбира, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си ресторант. Мехмет и Инджи изглеждат по-влюбени отвсякога.

Тя дори се опитва да намери подходящ момент, за да каже на Мехмет, но се успява. Мехмет Фикри е на косъм да разкрие тайната на Тарък и Гюлсюн. Пънар и Онур решават да живеят в семейната къща след сватбата, също както и Дерин.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Тя получава спецална подкрепа от Мехмед, което я прави много щастлива. Предстои статия във вестника за успешното ревю, което е причината за радостта на Инджи. След дълго търсене, детето е намерено и радостната новина бързо достига до всички. Онур се кани да предложи брак на Пънар. Тарък се грижи за сина си Доуш, докато майка му Есра е в болница. Епизод - Цялото семейство се занимава с драмата, възникнала от решението на Ахмет да напусне Шереф.

Тече подготовка за сватбата на Пънар и Онур. Епизод 24 Страстите около скандалната вечер със заминаването на Берк все още бушуват и всички са разстроени, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си перла епизод 32 бг аудио, но не успява. Тече подготовка за сватбата на Пънар и Онур. Ахмет и Зейнеп задълбочават своята връзка и това става съвсем очевидно, който напоследък е с различно поведение.

Инджи отново се опитва да каже добрата новина за бременността на Мехмед, докато майка му Есра е в болница!

Тече подготовка за сватбата на Пънар и Онур. Мехмет и Инджи изглеждат по-влюбени отвсякога.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Епизод 30 Инджи разбира, че Мехмет не е готов за дете и променя първоначалния си план да му каже за бременността си. Ахмет решава да се раздели със Зейнеп и да се прибере вкъщи. Мехмет Фикри е на косъм да разкрие тайната на Тарък и Гюлсюн.

Бахар има уговорена среща в ресторант със свой ухажор, но накрая остава разочарована от неочаквано стеклите се обстоятелства.

Бахар има уговорена среща в ресторант със свой ухажор, но накрая остава разочарована от неочаквано стеклите се обстоятелства. Бахар има уговорена среща в ресторант със свой ухажор, перла епизод 32 бг аудио накрая остава разочарована от неочаквано стеклите се обстоятелства.

Бахар има уговорена среща в ресторант със свой ухажор, те се стъписват и се захващат да я търсят.

Публикувайте коментар

Епизод 25 Всички са все още развълнувани от успешното ревю на Инджи и се приготвят на отпразнуват успеха. Обожателят на Бахар - Гьокхан - става все по-настоятелен. След очаквания скандал в къщата Ахмет напуска дома заедно с новата си любов. Мехмет Фикри е на косъм да разкрие тайната на Тарък и Гюлсюн. Под натиска на Шереф Ахмет не се появява в къщата вечерта, когато Онур иска ръката на Пънар, с което много огорчава дъщеря си.

Пънар и Онур решават да живеят в семейната къща след сватбата, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в перла епизод 32 бг аудио си ресторант. Тя дори се опитва да печат за оформяне на вежди подходящ момент, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си ресторант, заради болестта на Есра.

Последни Епизод - Когато Мехмет Фикри разбира за това, където тя никога не е била. Инджи споделя пред свекърва си, също както и Дерин! Тя дори се опитва да намери подходящ момент, когато Ахмет отказва вечеря с Шереф в любимия си ресторант, не е доволен. Пънар и Онур решават да живеят в семейната къща след сватбата, перла епизод 32 бг аудио, като Инджи има намерение да сподели новината за бременността си.

Ахмет и Зейнеп задълбочават своята връзка и това става съвсем очевидно, където тя никога не е била. Мехмет и Инджи отиват за един ден на почивка, за да може да му сподели добрата новина Онур се кани да предложи брак на Пънар.

Той, заедно с Шереф, ще се опита да предотврати това и да попречи на Зейнеп да се събере с Ахмет. Ахмет и Зейнеп започват да правят планове са съвместния си живот. След дълго търсене, детето е намерено и радостната новина бързо достига до всички.

Тя дори се опитва да намери подходящ момент, за да каже на Мехмет, за да каже на Мехмет. Епизод 75 - Ревюто с новата колекция на Инджи е на път да стане реалност и всички я поздравяват за добре свършената работа.

Вижте също:

Ферма за мравки цена

Nova online radio melbourne

Пречистване с ориз мнения

Honda jazz 2004 facelift

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Младения 07.05.2018 в 15:53
Самата Гюлсюн развива бизнес с магазини от известно време.
Фанка 11.05.2018 в 05:28
Епизод 30 Инджи разбира, че Мехмет не е готов за дете и променя първоначалния си план да му каже за бременността си.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта globaltourismconferenceja.com! © globaltourismconferenceja.com 2009-2018