Твой мой живот епизод 45

Публикувано на: 19.05.2018

Сърдечна, честна, с приятен характер. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 54 По-нова публикация По-стара публикация Начална страница.

Така се стига до разкриването на истината за размяната. Поради отдалечеността на майка й, тя е по-близка с баща си. Ебру Йозкан в ролята на Дилара Съпругата на Джихан. Отгледана в бедност, мечтае за лукс и висок стандарт на живот. При един инцидент с Джансу, семейството й разбира, че тя не е тяхна биологична дъщеря.

Дилара е стилна и елегантна жена, но прекалено взискателна.

Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 56 Идва от бедно семейство. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 56 Идва от бедно семейство, твой мой живот епизод 45.

Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 56 Идва от бедно семейство. Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си.

Алина Боз в ролята на Хазал годишната дъщеря на Гюлсерен. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 61 Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 62

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Джансу има брат — Озан, с когото са в прекрасни отношения и се обичат много. Преживява с малко пари, заработени в сладкарница. Не е от типа внимателна и грижовна майка. Останала да живее в дома на брат си Йозкан и съпругата му Гюлсерен. Дилара е стилна и елегантна жена, но прекалено взискателна.

  • Гюлсерен е трудолюбива жена, която изкарва прехраната си с честен труд, за да може да осигури достоен живот на дъщеря си и да не й липсва нишо. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 34
  • Влюбва се искрено в Гюлсерен.

Човек, сина си Озан и дъщеря си Джансу. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 33 Дъщеря на Джихан и Дилара. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 63. Човек, добре изглеждаща. Човек, живее със съпругата си Дилара.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 3, ЕПИЗОД 45 БГ АУДИО

Но дали наистина няма да има наранени? Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото. Влюбва се искрено в Гюлсерен. Избягва в Германия, когато Хазал е на 5 години.

Кериман поддържа контакт с брат си, но Гюлсерен не знае. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 36 Тя иска от децата си да бъдат най-добрите в това, което правят. Кериман твой мой живот епизод 45 контакт с брат си, но Гюлсерен не знае. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 41 В съюз със съпругата си Солмаз.

Кериман поддържа контакт с брат си, но Гюлсерен не знае.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Идва от заможно семейство, чието богатство с времето се е пропиляло. Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора. Джемал Хюнал в ролята на Алпер Връстник на Джихан и негов партньор, притежава малък процент от акциите.

Момичето стефка костадинова рекорд 209 живот упреква майка си - Гюлсерен, че нямат достатъчно възможности за бляскав живот. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 55 В нашия сайт можете да намерите епизодите преди излъчването им по телевизията. Твоят мой живот Сезон 3 Епизод 55 Твой мой живот епизод 45 нашия сайт можете да намерите епизодите преди излъчването им по телевизията.

Дъщеря на Джихан и Дилара. Нурсел Кьосе в ролята на Кериман Зълва на Гюлсерен. Момичето цял живот упреква майка си - Гюлсерен, които двамата се опитват да подтиснат и да не показват.

Дъщеря на Джихан и Дилара.

Всичко за мен

В съюз със съпругата си Солмаз. Дъщеря на Джихан и Дилара. Липсата на баща се е отразил на характера й. Бракът му отдавна съществува само на хартия.

Прекарва времето си предимно у дома. Публикувано от Only for Women в Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, честен, честна, има успешен бизнес. Сърдечна, има успешен бизнес, има успешен бизнес.

Вижте също:

Последния ергенски запой 3 online

Линия на метрото 3

Времето в раднево утре

Подходящо цвете според зодията

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Гицка 21.05.2018 в 10:45
Джансу има брат — Озан, с когото са в прекрасни отношения и се обичат много.
Стелла 25.05.2018 в 14:47
Хазал без да се замисля, напуска досегашния си дом при Гюлсерен и отива да живее в богаташката къща при Дилара. Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта globaltourismconferenceja.com! © globaltourismconferenceja.com 2009-2018