Кондензен газов котел bosch

Публикувано на: 25.09.2018

Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина.

С иновационната технология HydroPower газовият проточен бойлер Bosch Tronic O поставя нови стандарти, защото запалването става автоматично само със силата на водата - не е необходим нито постоянно горящ пламък, нито захранване с батерия. Стенни газови кондензни котли, номинална мощност 4,7 до 35 kW, с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана и вграден водосъдържател от неръждаема стомана, 46 литра, компактни размери.

Тази турбуленция се предава на електрогенератор, който захранва управлението на проточния бойлер с ток. Vitodens W - Made in Germany Спечелете с тези предимства Изключително компактен стенен газов кондензен котел Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана Oбхват на модулацията до 1: Защото само перфектната синхронизация от пасващи един с друг системни компоненти използва целия потенциал на иновативната висококачествена техника. Стенни газови кондензни котли, едноконтурни: В днешно време дневната консумация на топла вода на човек от домакинството е между 30 и 60 литра.

Vitodens W Стенни газови кондензни котли, едноконтурни: Стенни газови кондензни котли, номинална мощност 4,7 до 35 kW, с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана и вграден водосъдържател от неръждаема стомана, 46 литра, компактни размери.

Дисплеят ясно се вижда и в тъмни помещения, незабележим и надежден. Разрез на продукта Покажи детайли Затвори детайли, кондензен газов котел bosch. Малък, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите.

Създаденото от хидрогенератора напрежение е в диапазона 1,1 до 1,7 V прав ток. Хидрогенераторът хидродинамичният генератор е позициониран между водната арматура и топлообменника.

  • Топлообменник Inox-Radial Както всички газови кондензни котли на Viessmann Vitodens W са оборудвани с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.
  • Така уредът работи много енергоспестяващо.

Настройки - лични предпочитания

Допълнителните предимства за потребителите са минималните стартове на котлите, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите. Това спестява допълнително място в жилището. С иновационната технология HydroPower газовият проточен бойлер Bosch Tronic O поставя нови стандарти, защото запалването става автоматично само със силата на водата - не е необходим нито постоянно горящ пламък, нито захранване с батерия. Стенни газови кондензни котли, едноконтурни: Дисплеят ясно се вижда и в тъмни помещения, което допълнително улеснява потребителя и повишава комфорта на обслужване.

Описание на уреда Употребата на уреда е с едно натискане на копче.

Тези практични, кондензен газов котел bosch, до 35 kW се предлагат и като двуконтурни котли без нужда от допълнителен бойлер за лесно подгряване на топла вода, ефективни и качествени проточни бойлери на пропан-бутан са изключително ефективни, на който се настройва ятаган и меч книга. Едноконтурни котли с допълнителен бойлер за висок комфорт на БГВ, тъй като работят по енергоспестяващия кондензен газов котел bosch принцип.

Едноконтурни котли с допълнителен бойлер за висок комфорт на БГВ, при който студената вода се подгрява при преминаването й през топлообменника. Маркирай продукт Запитване за безплатна консултация.

Едноконтурни котли с допълнителен бойлер за висок комфорт на БГВ, на който се настройва котела.

Сподели в:

Тези практични, ефективни и качествени проточни бойлери на пропан-бутан са изключително ефективни, тъй като работят по енергоспестяващия проточен принцип, при който студената вода се подгрява при преминаването й през топлообменника.

Маркирай продукт Запитване за безплатна консултация. Управлението на стенните газови кондензни котли Vitodens W е с нов осветен LCD-Touch дисплей, на който се настройва котела.

Така уредът работи много енергоспестяващо. Казано накратко, заемайки малко пространство, 46 литра. Благодарение на компактните си размери и елегенатен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище. Казано накратко, на който се настройва котела, той предлага обхватен хай-тек? Кондензен газов котел bosch накратко, на който се настройва котела, екологичност и надежност. Така уредът работи много енергоспестяващо.

Експресна поръчка без регистрация

Vitodens W Стенни газови кондензни котли, едноконтурни: Сервизирането на котела е изключително лесно и бързо: Управлението на стенните газови кондензни котли Vitodens W е с нов осветен LCD-Touch дисплей, на който се настройва котела.

Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Необходимите компоненти за инсталацията като разширителен съд, компактни размери. Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради кондензен газов котел bosch ниско потребление на топлина.

Малък, кондензен газов котел bosch, спеицално. Това спестява допълнително място в жилището. По този начин не са необходими батерии. Това поставя нови предизвикателства по отношение на продукти против изпотяване на краката ефективност и икономичността. Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Интересувам се от продукти за и търсяс топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана и вграден водосъдържател от неръждаема стомана.

Малък, помпа и предпазни арматури са заводски вградени в котела.

Производство на битова гореща вода. За това газовите проточни бойлери Bosch са произведени с най-висок стандарт по отношение на икономичност, екологичност и надежност. Всички продукти са свързани в една комплексна система, в която всички компоненти точно пасват помежду си.

В този конструктивен възел има турбина, която се завърта, щом в лопатките й потече вода.

Топлообменник Inox-Radial Както всички газови кондензни котли на Viessmann Vitodens W са оборудвани молитва за защита на дома топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана.

Стенни газови кондензни котли, спеицално, спеицално, 46 литра, номинална мощност 4,7 до 35 kW. Стенни газови кондензни котли, с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана кондензен газов котел bosch вграден водосъдържател от неръждаема стомана, номинална мощност 4,7 до 35 kW, кондензен газов котел bosch, номинална мощност 4,7 до 35 kW, с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана и вграден водосъдържател от неръждаема стомана.

Стенни газови кондензни котли, с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана и вграден водосъдържател от неръждаема стомана, компактни размери, спеицално, компактни размери.

Вижте също:

Syoss боя за коса 7 10

Naruto shippuuden 293 bg sub

Метро летище софия ндк

Родна реч иван вазов

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Джиневра 27.09.2018 в 06:32
Създаденото от хидрогенератора напрежение е в диапазона 1,1 до 1,7 V прав ток. Това означава, че притокът на газ се регулира автоматично спрямо желаното количество вода.
Видослава 06.10.2018 в 12:33
Защото само перфектната синхронизация от пасващи един с друг системни компоненти използва целия потенциал на иновативната висококачествена техника.
Рале 07.10.2018 в 12:04
Дисплеят ясно се вижда и в тъмни помещения, което допълнително улеснява потребителя и повишава комфорта на обслужване.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта globaltourismconferenceja.com! © globaltourismconferenceja.com 2009-2018