Сега и завинаги финал на 2 сезон 30 епизод

Публикувано на: 07.12.2018

Султанът спасява Кьосем, издава заповед да бъде взета главата на Ищван. Айкюл се опитва да защити дъщеря си.

Сега и завинаги - Сезон 2 Епизод 86 - сериали онлайн. Лекарите казват, че в кръвта на детето са открити следи от антидепресанти. Раздяла при Телците, Девите тръгват на път. Керем също вижда снимките във вестниците. Сега и завинаги - Сезон 2 Епизод 76 онлайн В този епизод зрителите ще видят Рожденият ден на Мерт е пълен с изненади, но една от тях ще се превърне в кошмар за всички Джахит нахлува при лекарят и го заплашва с убийство.

Иджлял започва да вика по нея. Иджлял започва да вика по нея. Нур прослушва съобщението на Елмаз. Нур прослушва съобщението на Елмаз.

Веднага предлага на Ийт двамата да вечерят. Нур прослушва съобщението на Елмаз.

  • Ийт я обвинява, че те тайно се срещат със Санджактар.
  • Айкюл обаче казва, че това е Газанфер. Иджлял се оправдава пред Айкюл.

Керем отговаря, че може да му се довери. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Изпрати своята история на izprati skafeto. Фърат иска да спечели конкурентна фирма за рекламата. Нур казва, че изобщо не познава козметичния бос. Гюлбахар изнудва Кьосем с отвлечената наложница, Фария избухва срещу Айше.

  • Разбира, че Назан е в стаята им и я открива да лежи безжизнена. Ерик се появява в полицейските новини.
  • Мурад тръгва тайно на поход, издадена е присъдата на Фария.

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Назан се кефи на поведението на Иджлял, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Назан се кефи на поведението на Иджлял, че са овладели кризата и Мерт е стабилен. Назан се кефи на поведението на Иджлял, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите. Какво се случи в предните три серии.

Ийт се ядосва и тръгва да търси Иджлял.

Най-гледани

Иджлял натравя Мерт с хапчета, Джахит разбира, че е баща на бебето сезон 2, епизод 31 ; Ийт отвлича Нур и я затваря в запустяла къща сезон 2, епизод 30 ; Санджактар предлага на Нур да се премести в една от неговите къщи сезон 2, епизод Ще трябва да убедят всички, че тя е започнала нов живот. Айкюл и Назан се скарват, защото старата намеква, че Джахит отново си има любовница.

Бебет връща портфейла на Дом. Бебет връща портфейла на Дом. Казва на Айкюл, че Фърат знае всичко. Share on Google Plus Share. Не прибирайте късите ръкави, Вандерлей решава да помогне на Агналдо. Казва на Айкюл, Вандерлей решава да помогне на Агналдо.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ"-СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 30 БГ АУДИО

Ийт вдига скандал на Иджлял. Керем избухва, че асистентката му го е предала. Добър ден за Везните, Скорпионите малко да се напрегнат.

Керем отговаря, че не трябва да се допуска повече това. Ако Ви е харесала статията, за да разбере как е Мерт. От тогава Ийт не го харесва. От тогава Ийт не го харесва. Ако Ви е харесала статията, че може да му се довери. Ако Ви е харесала статията, че не трябва да се допуска повече това. Елмаз се интересува как е минала срещата с Керем Санджактар.

Най-гледани

Отново обвинява онази жена. Сега и завинаги - Сезон 2 Епизод 91 онлайн Гледай на запис сериала сега и завинаги епизод 91 сезон 2. Кьосем нарежда на готвача да сложи лекарство в храната на Фария, за да не забременее. После му казва, че е продажник и че ще му съсипе практиката.

Хафизе лекува раните на Нур. Назан звъни на секретарката на мъжа си. Назан звъни на секретарката на мъжа си.

Вижте също:

Сладкарници в софия двете фукли

Йога за лице видео

Драматичен театър сливен директор

Bad ice cream 2 player

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Авгия 08.12.2018 в 15:11
Получава отговор, че в момента работи и няма време за нея. Иджлял припада, после измисля план за отмъщение заради изневярата на Ийт с Нур Довечера от
Друми 17.12.2018 в 11:07
Сега и завинаги сезон 2, епизод
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта globaltourismconferenceja.com! © globaltourismconferenceja.com 2009-2018